sitemap - algemene voorwaarden - disclaimer  copyright @ 2013   

Bezoek onze husky roedel bestaande uit dertig Siberische sledehonden

Jonge en oude husky sledehonden leven gemoedelijk samen

Voor husky toertochten en wedstrijden
De husky roedel van Lowlandpack bestaat uit dertig Siberische husky's. En jawel, ze kunnen alle dertig véél geluid maken. Als André in huis bezig is, is er nog niets aan de hand. De Siberische husky’s liggen vreedzaam in hun kennels te luieren of rennen en spelen lekker samen in hun grote speelwei van ongeveer 1000 m2. Maar als er aanstalten wordt gemaakt om met de husky’s naar het bos te gaan, dan gaan ze uit hun dak! Blaffen, huilen, springen: deze sledehonden willen maar één ding: rennen! De husky’s mogen rennen op dagen dat de temperatuur onder de 16 graden blijft. Bij warmere temperaturen is het harde werk voor de husky’s met hun dikke vachten niet te doen. De husky’s worden voortdurend getraind en nemen deel aan zowel nationale- als internationale sledehondenwedstrijden. Tot half december zijn dit wedstrijden in Nederland met een kar op 4 wielen en daarna wordt de kar verruild voor een slee en is André te vinden op wedstrijden in o.a. Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk.

Puppies en scharrelhusky’s

Roedelgenoten van jong tot hoogbejaard
Een aantal van de husky’s is inmiddels te oud voor huskytochten of wedstrijden. Zij genieten op eigen terrein van hun oude dag als ‘scharrelhusky’s’. Op dit moment hebben de oudste drie scharrelhusky’s een leeftijd van 15 jaar maar nog helemaal naar hun zin.
Om de paar jaar worden er puppy’s in de roedel husky’s geboren. Ook deze husky puppies worden op eigen terrein grootgebracht, te midden van hun oudere roedelgenoten. Ze blijven allemaal en worden niet verkocht. Het is een genot om te zien hoe ze met elkaar ravotten maar tegelijkertijd door de roedelleider de rangorde in de roedel leren. 
 
VOLG ONS NU OOK VIA:
 
     BEL ME TERUG >>
     DIRECT BOEKEN >> 
     ADOPTEER EEN HUSKY >>
  Overnachtingen in 
     de directe omgeving
 

      
     
     

                   
       >> Meer info

 
Husky safari's & tochten

De huskytochten  in de periode oktober t/m april zijn weer begonnen. Boek snel uw huskytocht want de boekingen gaan erg snel!

>> Kledingadvies nodig?

Nieuws
Een leuk filmpje van onze pups.

Nieuwjaarswens
Wij wensen iedereen een actief, sportief en gezond 2017. Namens het team van Lowland pack

Meneer Wijdbeens was op bezoek bij Lowland Pack.

De reserveringen voor oktober zijn in volle gang!

3FM Serious Request
Lowland Pack komt in actie voor 3FM Serious Request! Dat doen wij door op 18 December een waanzinnige Sledehondentocht te organiseren.U kunt hier ook aan deelnemen! Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar Info@lowlandpack.nl met kenmerk 3FM

Tess Milne is bij ons op bezoek geweest. Bekijk hier het filmpje!

Lowland Pack hielp mee voor Serious request. Bekijk hier het filmpje!

  Contact
Voor boekingen, offerte,
een flyer of meer informatie
kunt u uiteraard altijd
contact met ons opnemen.

Lowland Pack
De Brentjes79
5984 NW Koningslust

info@lowlandpack.nl
06-51206654
Kvk-nummer: 12058970