sitemap - algemene voorwaarden - disclaimer  copyright @ 2013   Hans en Tanja Cabout 08 februari 2014
Vandaag 8-2-2014 een superdag bij jullie gehad. wat een schitterende en lieve honden. Ik wilde eigenlijk niet meer naar huis. Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring.


Wim, Anke en Joris 27 januari 2014
André, Eef en Marijke bedankt voor deze super ervaring en jullie gastvrijheid. Wat een pracht honden! Aanrader..


Wim, Anke en Joris 27 januari 2014
André, Eef en Marijke bedankt voor deze super ervaring en jullie gastvrijheid. Wat een pracht honden! Aanrader..


Patty 22 januari 2014
In december samen met mijn vriend geweest. Was echt een super ervaring! De honden waren echt superlief en wilden het liefst de hele dag geknuffeld worden. Voor de mannen was er ook genoeg sensatie, want stiekem was het toch best wel stoer en spannend met de kar! Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring!


Delphine VN 20 januari 2014
Afgelopen zaterdag, 18/01, kwamen we vanuit België om eindelijk aan een echte huskytocht te kunnen deelnemen. Wat een ervaring! Ik kan het echt iedereen aanraden! Top, wat jullie daar doen hoor! Jullie kunnen ons binnenkort terug verwachten, ik denk dat mijn neefje dit ook geweldig gaat vinden :-) !


Gezellige dag gehad :) 13 januari 2014
Ik was dus afgelopen zondag 12 januari in Koningslust om bij Lowland Pack een leuke sledentocht te maken met de husky's. Ik heb enorm genoten van deze dag met mijn vrienden Lamber, Cindy en dominique. Ik wil het personeel van lowland pack bedanken voor de uitstekende begeleiding en geweldige dag! Wellicht zien jullie ons nog eens in de toekomst


Juliana Damoiseaux 12 januari 2014
Dit was onvergetelijk. Jullie hadden overal aan gedacht, de koffie, broodjes met beleg en warm drinken, geweldig.Heerlijk die modder en er dan door heen gaan.Mijn kleinzoon Stef die wist het wel hoe hij oma kon pakken. Dit zal ik beslist iedereen, die iets leuk wilt gaan doen, aanraden.Nogmaals bedankt voor zo'n mooie dag.


Mireille de Ridder 11 januari 2014
Hoi Andre, Marijke en Jacco, Vandaag 11 -1-2014 een super dag beleefd met jullie en alle honden! Van te voren vond ik wel spannend maar op de quad was veel enger Heel erg bedankt voor alles!


Judith 03 januari 2014
Donderdag in Nooitgedacht gemushed. Nooitgedacht dat ik dat ooit zou doen. Het was erg leuk! De kinderen vonden het meerijden ook fantastisch. Onze oudste was erg gecharmeerd van de hond naast Winter, die keek zo lief, hahahaha.


Karin Ross 27 december 2013
Hoi André, wat hebben ik samen met mijn familie vandaag genoten van mijn cadeautje voor mijn vijftigste verjaardag. Een onvergetelijke ervaring. Respect voor de honden die zo goed de kar kunnen trekken en zo vreselijk lief voor de mensen zijn. Super trots dat zelfs onze zoon met een beperking door jouw begeleiding in staat is geweest om ook achter op de kar te staan. Hulde! Als het aan mij ligt, kom ik graag nog eens terug alleen de Zaanstreek en de Peel liggen niet echt dicht bij elkaar. Maar je weet maar nooit. Enorm bedankt voor de goede verzorging voor, tijdens en na de tocht. Een uitstekend idee, die mobiele keuken voor de inwendige mens. Een dikke knuffel voor alle hondenVorige [25][24][23][22][21][20][19][18][17][16][15] Volgende
VOLG ONS NU OOK VIA:
 
     BEL ME TERUG >>
     DIRECT BOEKEN >> 
     ADOPTEER EEN HUSKY >>
  Overnachtingen in 
     de directe omgeving
 

      
     
     

                   
       >> Meer info

 
Husky safari's & tochten

De huskytochten  in de periode oktober t/m april zijn weer begonnen. Boek snel uw huskytocht want de boekingen gaan erg snel!

>> Kledingadvies nodig?

Nieuws
Een leuk filmpje van onze pups.

Nieuwjaarswens
Wij wensen iedereen een actief, sportief en gezond 2017. Namens het team van Lowland pack

Meneer Wijdbeens was op bezoek bij Lowland Pack.

De reserveringen voor oktober zijn in volle gang!

3FM Serious Request
Lowland Pack komt in actie voor 3FM Serious Request! Dat doen wij door op 18 December een waanzinnige Sledehondentocht te organiseren.U kunt hier ook aan deelnemen! Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar Info@lowlandpack.nl met kenmerk 3FM

Tess Milne is bij ons op bezoek geweest. Bekijk hier het filmpje!

Lowland Pack hielp mee voor Serious request. Bekijk hier het filmpje!

  Contact
Voor boekingen, offerte,
een flyer of meer informatie
kunt u uiteraard altijd
contact met ons opnemen.

Lowland Pack
De Brentjes79
5984 NW Koningslust

info@lowlandpack.nl
06-51206654
Kvk-nummer: 12058970