sitemap - algemene voorwaarden - disclaimer  copyright @ 2013   Paul Mennens 03 oktober 2016
Zondag 2 oktober 2016. Een dagje met het sleehondenpack Van Andre is in een woord fantastisch. Bijzonder gastvrij met een keur aan hapjes en drankjes en soep en broodjes, en dat alles zoveel je wenst. Het meest geweldig zijn wat mij betreft de honden. Enorm sociaal en gemotiveerd om te werken. Voor wie van handen houdt een absolute aanrader. Dit smaakt voor mij naar meer. Groet en bedankt voor een schitterende dag.


Kelly en Ferre 02 oktober 2016
Vandaag zijn we bij jullie geweest. Het was een super ervaring voor mijn zoon Ferre en mij. Ferre heeft nog de hele avond gebabbeld over zijn ervaringen met de lieve honden! Super! Ook de sledehondentocht was een ervaring om nooit meer te vergeten. Een aanrader voor jong en oud! Bedankt!


Peter Bas en Lotte 01 mei 2016
HEt was een hele nieuwe coole vette ervaring!! We hebben genoten van de honden en de instructie. Heerlijk geknuffeld met de husky's en gescheurd door het bos!! Wij zouden het zo nog een keer doen!!!


Silvia van Buuren 01 mei 2016
Gisteren een SUPER geweldige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Gastvrije ontvangst, lunch was goed verzorgd. Maar vooral de sledetocht door de bossen wat een geweldige ervaring. André en de team hartelijk bedankt voor deze toffe dag!! Zeker voor herhaling vatbaar. Veel plezier in Canada.


Youri & Wendy 24 april 2016
Wij zijn vandaag bij Lowland Pack geweest, echt een super leuke en mooie ervaring geweest. Andre en zijn team waren heel gastvrij en onwijs enthousiast. De rit met de honden zelf is echt heel gaaf, maar alles erom heen maakt het helemaal speciaal. Echt een aanrader en echt iets om nooit te vergeten.


Michelle & Benjamin 23 april 2016
Geweldige dag gehad! Super leuke info over hoe alles in zijn werk gaat en de verzorging rondom deze sterke dieren! Dachten vooraf alleen dat we echt een tour gingen maken ipv elkaar afwisselen maar was nog steeds een super leuke dag!


Op den Camp 17 maart 2016
Op 16-3-2016 een hele leuke dag gehad bij de husky echt een aanrader een unieke ervaring


Laura en Steve 26 februari 2016
Op 9 januari 2016 hebben wij een huskytocht gemaakt bij Lowland Pack. Het was ontzettend leuk en echt een aanrader om een keer te doen! Je doet de hele dag actief mee met alle activiteiten rondom de honden en de lunch is erg goed verzorgt. We hebben een enorm leuke dag gehad! André en team: heel erg bedankt!


Fysiotherapie Heemstede 23 februari 2016
Dag André en team, We willen jullie nogmaals danken voor jullie bijdrage aan een geweldige dag !! De ontvangsten waren heel gastvrij, de verzorging prima, de honden heel enthousiast en het weer zat bijzonder mee en dat was heel erg fijn. Er zijn al een aantal van deze groep die zelf bij Lowland willen gaan boeken. Zo zie je maar, leuke dingen geef je graag door. Fijn dat de chauffeur ook erbij mocht zijn. Hij heeft erg genoten. Wie weet zien we elkaar nog eens. Goed herstel voor jou en je vrouw en succes met alle wedstrijden en vooral veel plezier verder met dit mooie bedrijf. Hartelijke groet, Maarten en Lisette Thans


MIchelle 31 januari 2016
Lekker met de huskys in de blubber gelopen. Wat een kracht hebben ze en wat vinden ze het leuk. Mis ze nu al.Vorige [30][29][28][27][26][25][24][23][22][21][20] Volgende
VOLG ONS NU OOK VIA:
 
     BEL ME TERUG >>
     DIRECT BOEKEN >> 
     ADOPTEER EEN HUSKY >>
  Overnachtingen in 
     de directe omgeving
 

      
     
     

                   
       >> Meer info

 
Husky safari's & tochten

De huskytochten  in de periode oktober t/m april zijn weer begonnen. Boek snel uw huskytocht want de boekingen gaan erg snel!

>> Kledingadvies nodig?

Nieuws
Een leuk filmpje van onze pups.

Nieuwjaarswens
Wij wensen iedereen een actief, sportief en gezond 2017. Namens het team van Lowland pack

Meneer Wijdbeens was op bezoek bij Lowland Pack.

De reserveringen voor oktober zijn in volle gang!

3FM Serious Request
Lowland Pack komt in actie voor 3FM Serious Request! Dat doen wij door op 18 December een waanzinnige Sledehondentocht te organiseren.U kunt hier ook aan deelnemen! Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar Info@lowlandpack.nl met kenmerk 3FM

Tess Milne is bij ons op bezoek geweest. Bekijk hier het filmpje!

Lowland Pack hielp mee voor Serious request. Bekijk hier het filmpje!

  Contact
Voor boekingen, offerte,
een flyer of meer informatie
kunt u uiteraard altijd
contact met ons opnemen.

Lowland Pack
De Brentjes79
5984 NW Koningslust

info@lowlandpack.nl
06-51206654
Kvk-nummer: 12058970