sitemap - algemene voorwaarden - disclaimer  copyright @ 2013   Chris Wils 30 april 2015
Het was Maandag een fantasische dag. Je ziet direct dat de honden met veel liefde verzorgd worden,en Andre verteld met passie over zijn honden,en hij kent al hun namen,en ook de honden houden van hem.Met mijn husky gaat het weer wat beter Andre.Bedankt.Ik kom zeker nog terug.


Rita van der Hoorn 30 april 2015
Geweldig dag mogen doorbrengen met deze fantastische honden die duidelijk met liefde verzorgd worden. Een absolute aanrader voor iedereen die een bijzondere dag wil beleven. Zeker voor herhaling vatbaar.


Rita van der Hoorn 30 april 2015
Geweldig dag mogen doorbrengen met deze fantastische honden die duidelijk met liefde verzorgd worden. Een absolute aanrader voor iedereen die een bijzondere dag wil beleven. Zeker voor herhaling vatbaar.


Janneke Huppertz 29 april 2015
Echt een dag om nooit te vergeten, wat was het fantastisch! De hele dag actief mee mogen helpen bij alles, maakt het nog leuker! Bij André en zijn team merk je dat er echt passie voor het vak is en dat gezondheid van hun huskies altijd voorop staat. Als het aan mij lag, ging ik morgen weer.


Iris Reivers 29 april 2015
Fantastisch! Wat een ervaring met deze bijzondere dieren, waar met veel liefde en kunde voor gezorgd wordt. Ik wil nog n keer!


Anita Boon 29 april 2015
De Huskytocht was een enorm succes, het was ontzettend leuk. Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad met de Husky's.


Silvia 27 april 2015
Heerlijk genoten gisteren.Wat een lieve honden en wat zijn ze enthousiast om de slee te gaan trekken. Een hele leuke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.Bedankt en fijne vakantie allemaal.


Nick Broersma 20 april 2015
Geweldige gastvrij en enthousiast team Lowland Pack met hun huskies in een prachtig mooie omgeving met een Briljant Concept!


Hans en Andrea 29 maart 2015
Wauw wat hebben wij een leuke dag gehad gisteren. Heel leuk om aan alles mee te doen met de Husky's. De rit door het bos was helemaal top, een unieke ervaring!!! Hartelijk bedankt voor de geweldige dag!


Ambroos - Putseys 23 maart 2015
Bedankt Lowland pack voor de prachtige dag! Leuke mensen, lieve enthousiaste honden, zeer mooie streek! Eten, drinken, hapjes aan alles was gedacht...Vorige [30][29][28][27][26][25][24][23][22][21][20] Volgende
VOLG ONS NU OOK VIA:
 
     BEL ME TERUG >>
     DIRECT BOEKEN >> 
     ADOPTEER EEN HUSKY >>
  Overnachtingen in 
     de directe omgeving
 

      
     
     

                   
       >> Meer info

 
Husky safari's & tochten

De huskytochten  in de periode oktober t/m april zijn weer begonnen. Boek snel uw huskytocht want de boekingen gaan erg snel!

>> Kledingadvies nodig?

Nieuws
Een leuk filmpje van onze pups.

Nieuwjaarswens
Wij wensen iedereen een actief, sportief en gezond 2017. Namens het team van Lowland pack

Meneer Wijdbeens was op bezoek bij Lowland Pack.

De reserveringen voor oktober zijn in volle gang!

3FM Serious Request
Lowland Pack komt in actie voor 3FM Serious Request! Dat doen wij door op 18 December een waanzinnige Sledehondentocht te organiseren.U kunt hier ook aan deelnemen! Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar Info@lowlandpack.nl met kenmerk 3FM

Tess Milne is bij ons op bezoek geweest. Bekijk hier het filmpje!

Lowland Pack hielp mee voor Serious request. Bekijk hier het filmpje!

  Contact
Voor boekingen, offerte,
een flyer of meer informatie
kunt u uiteraard altijd
contact met ons opnemen.

Lowland Pack
De Brentjes79
5984 NW Koningslust

info@lowlandpack.nl
06-51206654
Kvk-nummer: 12058970