sitemap - algemene voorwaarden - disclaimer  copyright @ 2013   Anneke en Rob Senechal 26 december 2014
Het was een cadeau van onze kinderen ter gelegenheid van onze huwelijksdag. We wisten eigenlijk niet wat we ervan moesten denken, maar André en zijn team zijn erin geslaagd om er een GEWELDIGE ervaring van te maken! Het wat mindere weer had voor grote en diepe modderplassen gezorgd... De Huskies hadden daar geen oog voor (en ook geen last van), maar de tip om droge reservekleren mee te nemen was goud waard! Dank aan André en zijn mensen (en aan MoJo en MaRo) voor een heel leuke en interessante dag!


Alet en Hennie 24 december 2014
Dinsdag 23 december hebben we een sledehondentocht ondernomen en het was een fantastische ervaring. Dit niet in de laatste plaats door de uitstekende verzorging van het geheel. Hartelijke ontvangst, leuke en boeiende verhalen van Andre en Saartje en na de trip in het bos met de prachtige en lieve honden was er ook nog tijd voor een borrel en een hapje. Ook werd er nog een leuk filmpje vertoond als afsluiter. Kortweg een heerlijke ervaring en wij gaan zeker terugkomen en andere mensen enthousiast maken. Hulde!


Ed en Tara Riemens 23 december 2014
Schitterende dag bij Lowland pack gehad- Leuke ontvangst door André en Saartje, leuke begeleiding, leuke groep, eten en drank was prima verzorgd! Het rennen met de honden was fantastisch! Zeker aan te raden!!


Remco en Dieuwke van der Schaaf 16 december 2014
We hebben zaterdag echt genoten met de sledetocht! Hier nog een paar mooie foto's van jullie prachtige honden!!! Jullie zullen er wel meer krijgen ; -) . We hopen in de toekomst ook eens in de sneeuw mee te maken.


Kals Sabine 07 december 2014
Wat een geweldige dag !!!Prima ontvangst, geweldige honden, jullie zien ons zeker en vast terug ,dit was een geslaagd verjaardagscadeau voor mijn vriend.Kusjes aan alle hondjes en in het bijzonder aan Oraya(wat een schatje). Bedankt Lowland Pack


Ellen Dekkers 07 december 2014
Wat een FANTASTISCHE ervaring! Daarbij een warm onthaal. alles ontzéttend goed verzorgd en met iedereen was rekening gehouden. mijn dierenvrienden hart ging natuurlijk sneller kloppen bij het zien van al die lieve mooie husky's. En wat hebben zij het goed bij jullie zeg! Geweldig!


Miriam Zawarteveld 07 december 2014
Het was super vet om een keer te doen! Echt heel goed georganiseerd en leuke mensen! Zeker een aanrader


Marjolein Semler 04 december 2014
Vandaag hebben we ons afdelingsuitje gehouden tussen de lieve husky honden. Een super leuke ervaring, we hebben er allemaal van genoten. Middag werd afgesloten met een goed verzorgde bbq. Alles helemaal top!


Karen Visser 03 december 2014
Ik heb genoten en nagenoten... Van de bijzondere dag en de geweldig mooie en lieve honden. Leuk dat dit zo in Nederland kan, maar de volgende keer wil ik naar het hoge en koude noorden.


Andy Heijman 25 november 2014
Geweldige dag meegemaakt! Het zijn prachtige honden deze Siberische husky's! Wil deze sledehondentocht nog eens overdoen en dan in de sneeuw.Vorige [27][26][25][24][23][22][21][20][19][18][17] Volgende
VOLG ONS NU OOK VIA:
 
     BEL ME TERUG >>
     DIRECT BOEKEN >> 
     ADOPTEER EEN HUSKY >>
  Overnachtingen in 
     de directe omgeving
 

      
     
     

                   
       >> Meer info

 
Husky safari's & tochten

De huskytochten  in de periode oktober t/m april zijn weer begonnen. Boek snel uw huskytocht want de boekingen gaan erg snel!

>> Kledingadvies nodig?

Nieuws
Een leuk filmpje van onze pups.

Nieuwjaarswens
Wij wensen iedereen een actief, sportief en gezond 2017. Namens het team van Lowland pack

Meneer Wijdbeens was op bezoek bij Lowland Pack.

De reserveringen voor oktober zijn in volle gang!

3FM Serious Request
Lowland Pack komt in actie voor 3FM Serious Request! Dat doen wij door op 18 December een waanzinnige Sledehondentocht te organiseren.U kunt hier ook aan deelnemen! Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar Info@lowlandpack.nl met kenmerk 3FM

Tess Milne is bij ons op bezoek geweest. Bekijk hier het filmpje!

Lowland Pack hielp mee voor Serious request. Bekijk hier het filmpje!

  Contact
Voor boekingen, offerte,
een flyer of meer informatie
kunt u uiteraard altijd
contact met ons opnemen.

Lowland Pack
De Brentjes79
5984 NW Koningslust

info@lowlandpack.nl
06-51206654
Kvk-nummer: 12058970